Logo!


Boka nu!
Logo!


Massage

Thomas Roos, Massör/Kroppsterapeut för yttre och inre styrka

Presentation
Jag tycker detta med människokroppens yttre och inre egenskaper är både spännande och fascinerande. Jag jobbar som massör där jag har arbetat fram en teknik där jag kombinerar massage med vad jag kallar för ”kalla punkter”. Där punkterna utgör en mätning, där jag sedan jobbar för att få igång kroppens egen läkningsförmåga. Massagen kan vara tuff där det behövs, då det viktiga är att få igång cirkulationen där syret och energin stagnerat. Jag gör också individuellt anpassade tränings och stretch-program.
 
Efter ett inre uppvaknande för några år sedan, där hela mitt inre och synen på livet kastades om totalt, så förstod jag att mitt liv aldrig skulle bli detsamma igen. Jag vill försöka ge tillbaka med att vägleda människor med föredrag,  kursverksamhet och individuellt. Det ger mig underbara möten med människor i olika faser i livet. Mina erfarenheter och kunskaper om människans yttre och inre ger en fördelaktig kombination för klienten.
 
Meriter
Instruktör i TRX, Easy Line och vattenträning.
Instruktör i Multi, Box & Kick samt Zumba.
20 års erfarenhet från idrotter, bl.a. fotboll, handboll, yoga m.m.

För att boka tid hos Thomas, maila info@beacharena.se

Elin Wistrand, Massageterapeut och Personlig Tränare


Presentation
Jag har min bakgrund inom dans och har alltid tyckt om att röra på mig. Mitt i åren med småbarn lade jag på mig massor vikt och tappade någonstans bort träningen. Till slut hittade jag tillbaka och den är idag en del av mitt liv istället för ett måste. Löpning är något som jag älskar och i juni 2018 genomförde jag mitt första marathon. Utmaningarna i att lyfta tungt är också något jag gillar. Favoritövningar är marklyft, knäböj och burpees - gärna i en härlig kombo!

Klassisk svensk massage kan användas i både förebyggande och rehabiliterande syfte. Jag kan till exempel hjälpa dig med stressrelaterade muskelproblem, återkommande huvudvärk/migrän, mus- eller golfarm. För att kunna använda din kropp utan att dra på dig onödiga skador är det viktigt att den har den stabilitet och rörlighet som krävs. Där kan jag som massör även se om du behöver ett stretch och/eller ett rörlighetsprogram som ett komplement till massagen.

Utbildningar
Personlig tränare, Bergqvists massageutbildningar i Linköping
Friskvårdsmassör med idrottsprofil, Bergqvists massageutbildningar i Linköping
Massageterapeut, Bergqvists massageutbildningar i Linköping

Meriter
Arbetat som personlig tränare sedan våren 2016
Arbetat som massör sedan hösten 2016
Instruktör i Zumba, aerobic, spinning, cirkelfys, Core, Les Mills Body Pump m.m.
Fystränat fotbollslag, bl.a. Sturefors IF:s herrlag

För att boka tid hos Elin, maila info@beacharena.se


Peter Niska, Massageterapeut och Personlig Tränare


Presentation

Peter har ett brinnande intresse av att utveckla människor och skapa långsiktigt hållbar hälsa. En kombination av utbildning inom ledarskap och coaching, lång erfarenhet av att leda människor mot nya mål och certifiering inom massageterapi och personlig träning, gör att Peter kommer att kunna hjälpa dig med helheten - både kropp och knopp

För att boka tid hos Peter, maila info@beacharena.se

Företag & Event

Logo!
Vi skräddarsyr er konferens eller event.

Hälsa & Friskvård

Logo!
Låt oss ge dig en bra behandling.