Logo!


Boka nu!
Logo!


Beach Arena i Linköping

Sommar året runt

På Beach Arena kan vi erbjuda en inomhusanläggning för träning och aktivitet på sand i sommarmiljö. I juni 2016 öppnade vi även 2 padeltennisbanor. Vi vill ge dig möjligheten att uppleva sommarkänslan när du utövar din aktivitet eller kanske bara njuter av att se andra spela eller tävla i någon av våra  populära sandsporter eller gruppträningar.    

Kanske myser och avnjuter du något gott i vårt kafé.

 

Multiflexibilitet

Vi erbjuder allt från det lilla till det stora! Från en beachvolleyboll eller padeltennismatch med kompisarna, ett medryckande zumbapass till ett spännande företagsevent eller en konsert/beachparty där publiken rockar loss i sanden.

Vi har satsat på ett kraftfullt ljudsystem och en flexibel scen som kan rymma allt från en soloartist till kören eller storbandet.

 

Bakgrund!

Efter flera års letande och planering, så har vi hittat en lokal som erbjuder fantastiska möjligheter för en mångfald olika aktiviteter. Vi har tillsammans med ett gäng duktiga hantverkare under en intensiv period med start i slutet av april 2014, jobbat hårt med att förvandla en fd TV studio till en modern tränings- och aktivitetsanläggning.

 

Företag & Event

Logo!
Vi skräddarsyr er konferens eller event.

Hälsa & Friskvård

Logo!
Låt oss ge dig en bra behandling.